Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено рейд «Неблагополучна сім'я» та «Дитина в сім’ї»

Дата: 26.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 519

З метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності відділом у справах дітей виконавчого комітету Шаргородської міської ради, спільно з відділенням поліції №2 Жмеринського районного ВП ГУНП у Вінницькій області 26 квітня 2021 р. був проведений  рейд  «Неблагополучна сім'я» та «Дитина в сім’ї» в м. Шаргороді.

Членами комісії обстежено умови проживання 7 дітей в 2-х неблагополучних сім’ях та 3 дитини в 2-х сім'ях опікунів, піклувальників.

У результаті проведення обстежень матеріально-побутових умов проживання дітей у неблагополучних сім'ях, були виявлені факти неналежного догляду за дітьми та їх утримання. В сім'ях опікунів, піклувальників жодних фактів порушень прав та інтересів дітей виявлено не було.

За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, батьків попереджено про притягнення до адміністративної відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків. 

Питання проведення заходів по запобіганню дитячої бездоглядності та безпритульності знаходиться на постійному контролі відділу у справах дітей виконавчого комітету Шаргородської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора