Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про громадське обговорення проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шаргородської міської територіальної громади»

Дата: 28.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 986

       Відповідно до п.12.3.  ст.12 Податкового кодексу України  ради об’єднаних територіальних громад  приймають рішення про встановлення місцевих податків і зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів. Такі рішення є регуляторним актом.  

       Враховуючи  ст. 34, 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», рішення сесії міської ради № 64 від 16.02.2021 року «Про cтворення робочої групи з питань ставок податків і зборів до бюджету міської ради», Робоча група розробила проект рішення про встановлення місцевих податків і зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів.   Шаргородська міська  рада розміщує на офіційному сайті громади  https://shargorod-miskrada.gov.ua   проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шаргородської територіальної громади» та запрошує жителів громади до активного обговорення.

   Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщені на офіційному  сайті  Шаргородської міської ради за посиланнями: 

https://drive.google.com/file/d/1GvT8EBC4y63XPWWyZs37WKhqdddr49j5/view?usp=sharing - проєкт рішення 

https://drive.google.com/file/d/1b0Zqy3OIpUghXI4g57OxR1iS4RFiEiwM/view?usp=sharing - аналіз регуляторного впливу.

      До обговорення запрошуються жителі Шаргородської міської територіальної  громади,  депутати міської ради, члени виконавчого комітету,  представники громадських організацій та представники господарюючих суб`єктів.

       Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб та їх об`єднань стосовно проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього просимо надсилати до Шаргородської міської ради на електронну пошту shmr23500@ukr.net  з поміткою «Місцеві податки».

Робоча група з питань ставок податків

і зборів до бюджету міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора