Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інновації у Службі зайнятості із застосуванням е-документів

Дата: 06.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 522

     Шаргородська районна філія Вінницького обласного центру зайнятості не стоїть осторонь нововведень та інновацій. З 15 квітня стало можливим використання цифрових документів, які є в мобільному застосунку Дія під час реєстрації та відвідування центрів зайнятості. Так, під час реєстрації на рівні з паперовими документами клієнти можуть використовувати їх електронні аналоги

     Відповідно до наказу ДЦЗ від 08.04.2021 № 27 (із змінами) Державна служба зайнятості використовує такі електронні документи під час реєстрації в ДСЗ та відвідування центру зайнятості:

  • паспорт громадянина України у формі картки,
  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон,
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків,
  • довідка ВПО,
  • свідоцтво про народження дитини,
  • посвідчення водія  

     При зверненні до Служби зайнятості повідомте працівника центру зайнятості, що Ви використовуєте документи в електронному вигляді . Спеціалісти допоможуть вам їх правильно завантажити  та зареєструватися в пошуку роботи.

     Отже, це означає, що Україна стала державою, у якій цифрові паспорти в смартфоні стали повним юридичним аналогом пластикових чи паперових документів. Служба зайнятості в свою чергу підтримує інновації та намагається бути ближчою до своїх клієнтів.

Шаргородська філія обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора