Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пункти проведення ЗНО у місті Шаргороді готуються до прийому абітурієнтів 2021 року

Дата: 12.05.2021 16:33
Кількість переглядів: 624

Посилюється підготовка пунктів тестування до проведення основної сесії ЗНО-2021 року, яке стартує у п’ятницю 21 травня 2021 року.

Сьогодні, 12 травня 2021 року, в актовій залі КЗВО  «ВАБО» Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти (ВРЦОЯО)  провів інструктивну нараду з відповідальними за пункти проведення ЗНО у Вінницькій області та відповідальними особами за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в округах ЗНО, в якій взяли участь керівники пунктів тестування у місті Шаргороді Андрієць В.Й. (ПТ «Шаргородська середня загальноосвітня школа I-III ступенів №1»), Дубчак З.В. (ПТ «Шаргородська районна гімназія»), Стус Л.М. (ПТ №2 «Шаргородська районна гімназія»). 

Раніше, починаючи з 19 квітня, ВРЦОЯО  розпочав у дистанційній формі інструктаж для залучених працівників, який має завершитися 14 травня 2021 року. 

Пункти тестування на базі ЗЗСО у місті Шаргороді готуються прийняти абітурієнтів, які складатимуть математику, українську мову,  українську мову та літературу, історію України відповідно  28-ого травня, 1-ого і 4-ого червня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора