Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День МАТЕРІ

Дата: 13.05.2021 14:51
Кількість переглядів: 443

Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні має найпростішу назву, проте стосується кожного з нас. Адже у кожної людини, яка живе та ходить по землі є найрідніша людина – це мама. І найтепліше свято, то - День матері. В Україні воно офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Цьогоріч українці відзначали його  9 травня.

На світі так багато  мам, і  в кожній  мамі  є  щось особливе. Але  є у  них  і  загальна  риса –  це неосяжна любов  до  своїх  дітей. Вона  читається  в їхніх  очах, вона  живе в  їхніх  серцях. 

Сьогодні 12 травня 2021 року веселі, непосидючі діти, учні 3 – А класу Шаргородського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 відвідали Шаргородський кінотеатр. Тут вони мали можливість переглянути цікаві мультики про найріднішу людину – МАМУ.

Колектив працівників  КО «Шаргородський кінотеатр» Шаргородської міської ради й надалі співпрацюватиме  зі школами Шаргородської територіальної громади,  очікуючи діток  на гостини до кінозали, де гарне приміщення та величезний екран дають можливість  проведення інтегрованих уроків, перегляду мультфільмів та  кінострічок.  Гарний настрій та цікаво проведений час гарантовано.

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора