Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська територіальна громада отримала перемогу у двох проектах конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

Дата: 14.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 841

Більше місяця тривав конкурс Вінницької обласної  Ради «Комфортні громади» на  розгляд  якого  Шаргородська міська рада  презентувала  проекти:

      - «Місто майбутнього - зона відпочинку для дорослих і малих»,

      - «Шануємо живих-пам’ятаємо загиблих» (реконструкція та  облаштування   міського скверу).

13 травня 2021 року відбувся його завершальний етап, Експертна рада конкурсу підвела підсумки і дала заключні висновки.  

І ось нарешті результати - наші проекти стали одними із переможців конкурсу.

Кожна така перемога – це перемога всієї громади: активних її  мешканців, відкритого керівництва,  відповідальних депутатів,  всіх справжніх фахівців своєї справи, відповідальних підприємців, які живуть і працюють в нашій громаді. Пишаємось всіма вами!

Конкурс показав, що задачі, які стоять перед місцевим самоврядуванням мають позитивні результати. Участь у таких  конкурсах дає усвідомлення можливостей  створювати позитивні зміни і стає поштовхом для подальшого розвитку громади, яка в майбутньому  буде ще  комфортнішою та привабливою для всіх  її жителів та гостей.

Проекти  реалізовуватимуться  впродовж  цього року та передбачатимуть співфінансування  коштів з обласного бюджету  в сумі  664,5  тис.грн.  Внесок міської ради по двох проектах разом становитиме 700,0  тис.грн., внески  партнерів – 45,0 тис.грн.

Проект «Місто майбутнього - зона відпочинку для дорослих і малих» ініційований для вирішення  проблем,  які пов’язані з створенням комфортного відпочинку у адміністративному центрі Шаргородської громади  місті Шаргород. Реалізація проекту дасть можливість створити нову, цікаву, захоплюючу, не схожу на інші  зону відпочинку та дозвілля мешканців громади шляхом облаштування відповідної території по вулиці Героїв Майдану біля  комунальної організації «Шаргородський кінотеатр».

Проект «Шануємо живих-пам’ятаємо загиблих» (реконструкція та  облаштування   міського скверу)  направлений на реконструкцію і облаштування міського скверу, на території якого розташований пам’ятник «Загиблим воїнам» та пам'ятний знак жертвам Чорнобильської катастрофи і створення на його території  по вулиці Героїв Майдану багатофункціонального історично-рекреаційного  центру в сучасному вигляді, в якому будуть комфортні умови для відпочинку та проведення вільного часу мешканцями громади.

Дякуємо представникам та експертам  обласної  Ради, які супроводжували конкурс за їх проведену потужну  інформаційну кампанію по написанню та оформленню проектів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора