Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 17.05.2021 15:06
Кількість переглядів: 516

Сьогодні, 17 травня 2021 року, відбулась оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

Під час наради було заслухано інформацію головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктора Кормоша щодо поточної ситуації із захворювання громадян на коронавірусну інфекцію та вакцинації населення.

Далі начальник відділу освіти та спорту міської ради Володимир Кутнік інформував присутніх про поточні  заходи, які проводитимуться в освітній сфері Шаргородської територіальної громади на найближчому тижні. Мова йшла також і про оптимізацію начальних закладів.  В цьому контексті міський голова зазначив, що питання оптимізації освітніх закладів є досить болючим для усіх, але цю роботу необхідно зробити. Зауважив Володимир Іванович і те, що скорочення мережі закладів і їх штатної чисельності торкнеться усіх галузей життєдіяльності громади.

Продовжуючи нараду, міський голова дав доручення заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрію Майданюку організувати проведення 21 травня 2021 року громадських слухань щодо обговорення проекту рішення сесії міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шаргородської міської територіальної громади».

«Для забезпечення сталого розвитку Шаргородської територіальної громади необхідно подбати про збільшення дохідної частини бюджету, збалансувати доходи  і видатки. …Окрім цього ми завжди підемо на зустріч представникам бізнесу, які готові до співпраці та відкриття власної справи на теренах Шаргородщини. Це дасть і додаткові надходження до бюджету, і робочі місця населенню» - зазначив Володимир Іванович.

Під час наради також порушувались питання щодо збереження культурної спадщини громади, відзначення на належному рівні місцевих майстрів мистецтва, розвитку видавничої справи, а також проведення  у місті Шаргороді заходів до Дня вишиванки 20 травня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора