Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти Шаргородської територіальної громади

Дата: 19.05.2021 13:00
Кількість переглядів: 333

18 травня 2021 року в залі засідань Шаргородської міської ради відбулась планова нарада керівників закладів освіти громади за участю працівників відділу освіти та спорту, Центру фінансово-господарського обслуговування закладів освіти,  Центру професійного розвитку педагогічних працівників,  інклюзивно-ресурсного центру. Нараду провів начальник відділу освіти  і спорту міської ради Володимир Кутнік.

Про стан фінансування освітньої галузі, проблеми та шляхи вирішення доповіли    Дишкант Л.М. - директор КУ ЦФГОЗО та Лукашик І.В - головний бухгалтер КУ ЦФГОЗО. Куцолапська А.М. - директор КУ ІРЦ повідомила, що в громаді стартує конкурс «Повір у себе - і в тебе повірять інші» та ознайомила з Положенням про конкурс. Щодо порядку організованого закінчення 2020/2021 навчального року в закладах загальної середньої освіти дала роз’яснення  Гуменюк Н.М., а Мельник В.Я. проінформувала про організацію конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти та заключення контрактів з працівниками, які досягли пенсійного віку. Чіткі рекомендації щодо організації проведення ЗНО – 2021 дала Гуменюк В.А. – директор ЦПРПП. До роботи у нараді також долучилась директор Шаргородського БДЮТу Буряк Ю.І., яка  повідомила, що 1 червня планується свято до Міжнародного дня захисту дітей та запросила всі заклади взяти активну участь у ньому. Про організацію виконання наказу МОЗ № 637 від 06.04.2021 року «Про затвердження примірного переліку медичних виробів, лікарських засобів та інших матеріалів, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичних пунктах закладів освіти» та Постанови КМУ №305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» дала роз’яснення І.Крижанівська.

Завершив роботу наради начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік, подякувавши виступаючим за підготовку висвітлених питань та участь у нараді.

Відділ освіти і спорту міської ради

Фото без опису 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора