Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розширюємо коло роботодавців

Дата: 20.05.2021 10:00
Кількість переглядів: 371

З метою побудови ефективної співпраці Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості з роботодавцями, розширення кола роботодавців та наповнення бази вакансій для забезпечення роботою безробітних, директор філії Ніна Кушнір, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталя Бондарчук та консультанти роботодавців відділу – з 14 по 18 травня 2021 року провели ряд робочих зустрічей на підприємствах та в центрі зайнятості.

Робоча зустріч з керівником ФГ «Слобідське» В.Вакуляком відбулася в Шаргородській районній філії. Роботодавцю необхідна була допомога  в укомплектуванні 6 вакансій: 3 - тракториста машиніста, 2 - водія автотранспортних засобів, 1 – слюсар з ремонту. Консультант роботодавця надав інформацію про професійно-кваліфікаційний склад безробітних та організував зустріч претендентів на роботу з роботодавцем.

Під час зустрічі з керівником ПрАТ «Шаргородське АТП» В. Костуром домовилися про укомплектування вакансії слюсаря з ремонту та обслуговування транспортних засобів.

Робоча поїздка директора філії на підприємство ПП «Клекотинське» теж дала позитивний результат. Сторони обговорили питання щодо робіт тимчасового характеру та залучення до цих робіт 10 безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості. Роботодавець запевнив про можливість працевлаштування цих людей на постійну роботу по завершенню тимчасових робіт.

Також обговорювалися питання щодо обов’язкового подання до центру зайнятості звітності за формою 3-ПН «Інформації про попит на робочу силу».

Одночасно, роботодавцям наголошували на недопустимості найму працівників без оформлення трудових відносин та обов’язкового дотримання трудового законодавства.

Шаргородська районна філія Вінницького ОЦЗ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора