Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась оперативна нарада

Дата: 24.05.2021 11:40
Кількість переглядів: 538

На сьогоднішній нараді, яка відбулась під керівництвом міського голови Володимира Барецького, обговорювались актуальні питання соціально-економічного розвитку Шаргородської територіальної громади.

Насамперед головуючий зазначив, що в кінці поточного тижня відбудеться позачергова сесія міської ради та наголосив на необхідності оперативної та якісної підготовки рішень, які будуть винесені на розгляд депутатського корпусу.

Далі міський голова констатував, що 21 травня відбулось громадське обговорення проекту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шаргородської міської територіальної громади», сьогодні буде проведено чергове засідання відповідної робочої групи. У зв’язку з цим Володимир Іванович  дав доручення заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрію Майданюку щодо завершення підготовки відповідного пакету документів для передачі його на розгляд до Державної регуляторної служби України.

На нараді заслухано інформації головних лікарів міських закладів охорони здоров’я про  поточну ситуацію із захворювання населення на коронавірусну інфекцію, а також про стан вакцинації населення від цієї недуги.

Обговорювалось питання відзначення Дня захисту дітей (1 червня), а також відзначення днів міста та сіл Шаргородської територіальної громади.

Під час проведення оперативної наради піднімались проблемні питання, пов’язані із оптимізацією навчальних закладів, благоустрою та санітарної очистки територій, ремонту доріг, реконструкції ЦНАПу, роботи адміністративної комісії та ін..

Підводячи підсумки наради, міський голова Володимир Барецький наголосив кожному із присутніх на відповідальному виконанні своїх посадових обов’язків, дотримуючись норм та правил чинного законодавства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора