Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи щодо розробки ставок податку

Дата: 24.05.2021 15:02
Кількість переглядів: 472

Сьогодні, 24 травня 2021 року, в залі засідань  міської ради в черговий раз відбулось  засідання робочої групи з питань ставок податків і зборів до бюджету міської ради.

Засідання провів міський голова Володимир Барецький.

Участь в даному засіданні взяли члени робочої групи, місцеві підприємці, керівники окремих структурних підрозділів міської ради та Жмеринського відділу податків і зборів ГУ ДПС у Вінницькій області.

Учасники наради вкотре обговорили проект рішення міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Шаргородської міської територіальної громади».  

Розмова була досить емоційною. Представники бізнесу вимагали зменшення запропонованих у проекті рішення ставок податків і зборів.

З метою напрацювання оптимального рішення планується проведення спільного засідання робочої групи з питань ставок податків і зборів до бюджету міської ради та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

До кінця поточного тижня відповідний пакет документів буде передано  на розгляд до Державної регуляторної служби України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора