Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький відвідав село Писарівка

Дата: 31.05.2021 15:22
Кількість переглядів: 435

Сьогодні, 31 травня 2021 року, міський голова Володимир Барецький  відвідав село Писарівка з метою вирішення проблемних питань, які на сьогоднішній день  турбують місцевих жителів – ремонт трьох місцевих  доріг, які постраждали внаслідок негоди; робота Писарівського ЗЗСО І-ІІ ст.; модернізація котельні школи та ін..

В сьогоднішній поїздці також взяли участь: головний лікар Шаргородського центру первинної медико-санітарної допомоги Віктор Кормош, директор Писарівського ЗЗСО І-ІІ ст. Алла Бромірська, начальник КП «Комунсервіс» Микола Ведецький та медпрацівник Писарівського ФАПу.

 

Що стосується ремонту місцевих доріг, міський голова дав відповідні доручення начальнику КП «Комунсервіс» Миколі Ведецькому, адже це болюче питання потребує негайного реагування.

 

Під час обговорення питання щодо  перенесення приміщення фельдшерсько-акушерського пункту у більш зручне місце розташування, міський голова Володимир Барецький зазначив: «Доступність та якість медичної допомоги – це одні із показників, які визначають ефективність галузі охорони здоров’я Шаргородської територіальної громади. Завдання влади – створити сприятливі умови для якісного надання медичних послуг населенню.  

На сьогоднішній день у Писарівці мова йде про  створення умов для оперативного звернення за медичною допомогою місцевими жителями. Проблема в тому, що наразі Писарівський  ФАП знаходиться на одній із крайніх вулиць села, що створює певні незручності для писарівчан, особливо літнього віку».

Оговоривши проблемне питання, було прийнято рішення щодо перенесення Писарівського ФАПу до центру села, де наразі розташовані заклади місцевої інфраструктури – навчальний заклад, будинок культури та ін.

 

Відвідав міський голова і Писарівський ЗЗСО І-ІІ ст.  «28 травня на сесії міської ради депутатами прийнято рішення не припиняти діяльність Писарівської школи. Саме тому постає питання щодо модернізації котельні, яка знаходиться на великій відстані від приміщення освітнього закладу і в процесі транспортування тепла, втрачається його значна частина» - зазначив міський голова Володимир Барецький під час візиту до школи.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора