Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплачуйте доставку газу вчасно!

Дата: 31.05.2021 14:30
Кількість переглядів: 365

Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності міської ради доводить до відома жителів Шаргородщини, споживачам газу щодо своєчасної оплати за послугу доставки газу,  яку необхідно сплачувати до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу.

Тобто, за травень – до 20 травня.

Вчасна оплата розподілу газу – запорука безаварійної та безперебійної доставки газу до кожного споживача, належного стану мереж та вчасної підготовки до опалювального сезону.

З тарифних коштів здійснюється утримання газопроводів та обладнання, їх ремонт та модернізація, технологічний процес доставки газу, виплата зарплати персоналу, робота аварійно-диспетчерської служби, облік спожитого газу, повірка, ремонт та заміна лічильників тощо.

Прострочення платежів не дозволяє реалізувати заплановані заходи.

За таких умов АТ «Вінницягаз» вимушене стягувати борги в примусовому порядку.

На 1 травня поточного року боржникам направлені майже 100 тисяч попереджень на загальну суму понад 45 млн грн.

На початок травня 650 заяв передані до суду на загальну суму 1,3 млн грн. Уже виконуються понад 260 судових наказів на загальну суму 560 тис. грн.

У разі стягнення боргів у судовому порядку споживач несе додаткові втрати – сплачує судові витрати та виконавчий збір. При виконанні рішення суду у примусовому порядку можливе накладення арешту на майно та заборона виїзду за кордон.

Крім того, накопичення боргів загрожує втратою субсидії.

Для недопущення небажаних наслідків АТ «Вінницягаз» закликає споживачів вчасно сплачувати за послугу розподілу газу та не доводити справу до суду.

Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства,

екології та комунальної власності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора