Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тут живе дитинство

Дата: 31.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 375

  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у міській бібліотеці – філії для дітей пройшло нетрадиційно, цікаво. До книгозбірні завітали учні 3- А класу Шаргородського ЗЗСО №1 І – ІІІ ст. (класний керівник Галина Магдюк), а тому працівники бібліотеки підготували для малечі веселе пізнавально-розважальне свято «Тут живе дитинство», яке символізувало початок літа та святкування Дня захисту дітей.

Дітки дізналися історію виникнення свята на прикладах героїв із відомих казок розбиралися з ситуаціями, де були порушені права дитини згідно Конвенції ООН. Активно брали участь у літературних вікторинах «Швидко казку пригадай» та «Казковий ланцюжок», у  конкурсах «Черевичок для Попелюшки» та «Хто швидше надує кульку», і навіть побували акторами експромт-вистави «У тридев’ятому царстві» тощо.

Весело і радісно було в книгозбірні. І слова, які діти всі разом гучно сказали наприкінці свята: «Ми діти твої, Україно», дають змогу робити висновки, що на Шаргородщині підростає гідне молоде, щасливе покоління. І тому необхідно прикладати всіх зусиль, щоб  незабутні дитячі роки малих читайликів  проходили яскраво, захоплююче, пізнавально, і були сповнені любові, ласки та добра на прикладах позитивних героїв книжок.  

Міська бібліотека-філія для дітей

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора