Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання міського голови Володимир Барецького з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 09:20
Кількість переглядів: 460

 Дорогі діти!  Шановні дорослі!

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це свято не лише маленьких громадян, але й нас, дорослих. Ми радіємо, дивлячись на щасливі дитячі обличчя, думками повертаємося у своє дитинство. Нам хочеться любов`ю і турботою огорнути усіх маленьких жителів нашої громади, зробити їх життя щасливим і безхмарним.

На території  Шаргородської громади проживає  4700 дітей. І всі вони потребують нашого захисту,  уваги підтримки. Це, в першу чергу, діти, які перебувають на обліку служб  і відділів  міської ради:

- 25 дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування;

- 199 дітей з інвалідністю;

- 11 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах;

- 8 дітей з числа внутрішньо переміщених;

- 130 дітей учасників АТО;

- 252 дитини із числа малозабезпечених сімей;

-1035 дітей з багатодітних родин.

Поряд з кожною дитиною є дорослі, які піклуються про неї, оберігають від негараздів, виховують, навчають жити  у нелегкому світі. Це тата і мами, це люди, які замінили батьків, це учителі, вихователі, лікарі і службовці. Любові і терпіння Вам, невичерпної енергії і оптимізму.

Діти - маленькі громадяни нашої країни, наша радість і надія, наше майбутнє. Ми прагнемо, аби кожна дитина була зігріта любов’ю, теплом і особливою турботою. Нам дуже хочеться бачити їх щасливими і успішними. Ми  працюємо і докладаємо зусиль заради того, щоб українські діти жили,   навчались, працювали у мирній, сильній і багатій державі.

Дорогі  маленькі земляки!

Вітаю Вас із Днем захисту дітей. Бажаю здоров'я і радості, щасливих усмішок і здійснених мрій. Хай  над вами яскраво  світить сонце,  мирним і безхмарним буде небо. Не поспішайте ставати дорослими, радійте золотій порі дитинства. Будьте творчими, наполегливими, енергійними. Беріть від життя усе найкраще і корисне. Нехай кожному із вас Бог дарує  сімейний затишок, щасливу долю і світле майбутнє.

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора