Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

31 травня - Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням

Дата: 31.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 362

Саме з нагоди цієї дати в міській бібліотеці було проведено  урок застереження: «Ми проти паління! Ми здорове покоління!»

Мета заходу – роз’яснити дітям про  небезпечні наслідки впливу тютюнового диму на організм підлітків, привернути увагу молоді до екологічних проблем, а також показати перспективи збереження власного здоров′я шляхом відмови  від паління та дотримання екологічної культури.

Затамувавши подих, відвідувачі міської книгозбірні прослухали бесіду  бібліотекаря читального залу, яка навела статистичні дані про хвороби, лихо, якому сприяє тютюнопаління. Присутні дізналися про сумну статистику щодо  куріння серед дітей та підлітків  та його наслідки в дорослому віці. Були наведені вражаючі факти про хвороби курців – жінок, матусь з грудними дітьми і вагітних, які палять.       

«Куріння і школяр несумісні». Шкільні роки – це роки зростання, як фізичного, так і розумового. Організму потрібно багато сил, щоб справитися зі всім навантаженням. Як відомо, навики, звички, засвоєні в шкільному віці – найміцніші. Це стосується не тільки корисних, але і шкідливих звичок. Адже не мати шкідливих звичок, це не тільки не шкодити здоров′ю, а й бути вільною людиною. Отже  - здоровим бути здорово! Такими словами завершила урок завідуюча відділом обслуговування міської бібліотеки.

Міська бібліотека-філія для дорослих



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора