Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 01 червня, ЗНО з української мови та літератури

Дата: 01.06.2021 13:27
Кількість переглядів: 464

У 2021 році в переліку навчальних предметів, із яких проводиться зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, виокремлюють: 1) українську мову та 2) українську мову і літературу.

    Відтак випускники, які завершують у 2021 році здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, виконують під час ЗНО: сертифікаційну роботу з української мови, яка складається з 40 завдань чи сертифікаційну роботу з української мови та літератури, в якій налічується 67 завдань.

Сьогодні, 1 червня 2021 року , на базі двох пунктів тестування у ЗЗСО Шаргородської міської ради (Шаргородський №1 та Шаргородська гімназія) розпочалося незалежне оцінювання з української мови та української мови і літератури. 

На тест з української мови і літератури зареєструвалися 330 осіб, тестування з української мови обрали 101 особа. Для учасників ЗНО з української мови і літератури створено 22 аудиторії у пунктах тестування, з української мови – 7 аудиторій. 

Тестування складають 84,2% абітурієнтів.    

Допуск учасників до пунктів тестування розпочався ся о 9:50 год. і тривав до 10:50 год.. Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО було дозволено лише за наявності: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Розміщення результатів тестування з української мови та літератури на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться 25 червня.

КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора