Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято радості та дитинства

Дата: 01.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 402

День захисту дітей – особливе свято, адже діти – це наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Сьогодні, 1 червня в місті Шаргород відбулись заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. На центральній площі міста були розміщені різні локації, де виступали працівники та вихованці Шаргородської школи мистецтв ім.М.Леонтовича, Будинку дитячої та юнацької творчості і обдарована молодь. Також сьогодні діти могли спробувати свої сили у майстер-класах, зробити яскраве тату, взяти участь у створенні малюнку на асфальті, сфотографуватись на згадку та ін.

Усі учасники урочистостей мали можливість ознайомитись з виставкою робіт творчої молоді Шаргородської територіальної громади.

До усіх присутніх з вітальними словами звернувся міський голова Володимир Барецький, який зазначив: «Діти – це наше з вами майбутнє. І усі ми маємо зробити усе необхідне, аби життя кожної дитини було щасливим та радісним.

У Шаргородській територіальній громаді створені усі умови для всебічного розвитку юних шаргородців. На належному рівні працюють Будинок дитячої та юнацької творчості, школа мистецтв, центр культури і дозвілля, спортивна школа, бібліотеки, кінотеатр, функціонують спортивні, танцювальні та інші гуртки. Приємно, що діти нашої громади займають призові місця у різноманітних культурних та спортивних змаганнях.

Бажаю батькам та дітям Шаргородської громади здоров’я, чистого і мирного неба, сонячних ранків, щирих посмішок, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!»

Свято супроводжувалось святковим концертом юних артистів, а також численними нагородженнями творчих колективів та обдарованої молоді грамотами різних рівнів. Вручено Подяки міської ради учасникам конкурсу малюнків «Місто очима дітей».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора