Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До побачення, школо!

Дата: 03.06.2021 14:00
Кількість переглядів: 623

Цими днями у школах Шаргородської територіальної громади лунають «Останні дзвінки». На шкільних подвір’ях знову збираються школярі, учителі та батьки.

Навчальний рік завершується і розпочинається пора канікул. Для кожного учасника навчального процесу ця пора має своє значення. Діти, отримавши нові знання, чекають теплих літніх днів. А перед випускниками постають нові виклики та нові надії, адже кожен з них стоїть на порозі незвичайного та цікавого життя.

Школярів із завершенням 2020-2021 навчального року привітав міський голова Володимир Барецький, завітавши сьогодні до Шаргородського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 та Копистиринського ЗЗСО І-ІІІ ст..

У своїй промові Володимир Іванович побажав усім присутнім міцного здоров’я, щастя, яскравих життєвих подій, миру, добробуту і процвітання.

Перед випускниками шкіл Шаргородської територіальної громади відкриваються двері у новий етап їхнього життя. Тож побажаймо їм здійснення найпотаємніших мрій та сподівань. А усім школярам – гарного відпочинку та після літніх канікул, з новими силами, повернутись до затишних класів з прагненням до нових знань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора