Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олімпійський день

Дата: 03.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 298

З ініціативи Національного  олімпійського комітету України  з нагоди Олімпійського дня, який щороку відзначається по всьому світу, 02.06.2021 року у Шаргородській територіальній громаді було проведено спортивно- масовий захід «Олімпійський день-2021». Метою цього спортивного заходу є популяризація олімпійського руху, пропаганда легкої атлетики, спорту, здорового способу життя серед шкільної молоді.

В заході взяли участь вихованці ДЮСШ, учні та вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти, вихованці БДЮТу, працівники КУ «Інклюзивно-ресурсний центр та всі бажаючі.

Захід розпочався символічним стартом та  пробігом від КДЮСШ до центрального стадіону «Колос». Урочисте відкриття заходу розпочалося святковим марш-парадом.

Привітали усіх присутніх та учасників змагань начальник відділу освіти і спорту Володимир Кутнік, заступник голови Жмеринської районної державної адміністрації Вадим Соляник.

Заступник міського голови Артем Соляник вручив кращим учням - спортсменам, переможцям та призерам обласних та Всеукраїнських змагань грамоти та  подяки. Подяки також отримали вчителі та тренери-викладачі, які підготували тих для кого спорт став невід’ємню частиною їх життя.

Нажаль, через погодні умови  легкоатлетичні забіги на дистанцією 60 та 100 метрів серед хлопчиків і дівчат та футбол були відмінені, проте учасники отримали позитивні емоції від даного заходу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора