Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання забезпечення питною водою частини домогосподарств села Слобода-Шаргородська вирішено

Дата: 04.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 417

У зв’язку з несправністю обладнання на місцевому водогоні частина домогосподарств в селі Слобода-Шаргородська не в повній мірі були забезпечені питною водою через недостатність тиску у водяній мережі.

З метою вирішення даного проблемного питання міський голова Володимир Барецький  дав доручення керівнику КП «Комунсервіс» Миколі Ведецькому розпочати ремонтні роботи на даному об’єкті.

Відтак, з метою відновлення системи водопостачання частини села, встановлено новий  водяний насос з супутнім обладнанням для належної подачі води.

З результатами ремонтних робіт 3 червня 2021 року ознайомився міський голова Володимир Барецький, який зазначив: «Якісне водопостачання 35-ти домогосподарств села Слобода-Шаргородська вдалось налагодити. Це дає змогу покращити побутові умови проживання людей у селі». Також Володимир Іванович констатував, що роботи по забезпеченню населення Шаргородської територіальної громади водою продовжуватимуться. На черзі спортивний об’єкт – приміщення для тренувань на стадіоні «Колос» у с.Гибалівка.  

Також, перебуваючи в Слободі-Шаргородській, міський голова поспілкувався в місцевими жителями. Питаннями для обговорення були: благоустрій села, забезпечення освітленням окремих вулиць, встановлення розміру податків та зборів до бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора