Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській територіальній громаді продовжуються урочистості з нагоди завершення навчального року

Дата: 04.06.2021 13:10
Кількість переглядів: 358

З цією урочистою подією школярів, учнів та батьків Перепільчинецького ЗЗСО І-ІІ ступенів привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько.

Людмила Василівна побажала усім присутнім добра та здоров’я, віри в себе та радості, гарного відпочинку та яскравих вражень.

Звертаючись до випускників Перепільчинецької школи, яких у цьому році налічується 10, Людмила Петелько зазначила: «Для вас, дорогі випускники, сьогодні шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Тож пам’ятайте його, згадуйте рідну школу та часом вимогливих, проте завжди турботливих учителів.

 …Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя. Тож бажаю вам писати цю сторінку старанно та наполегливо. А головне — будьте чесними і сміливими людьми!»

Під час урочистої «лінійки» звучали вірші та патріотичні пісні, було вручено  нагороди різних рівнів.

Особливі відзнаки отримала випускниця Перепільчинецького ЗЗСО І-ІІ ст. Романова Крістіна – Дипломи за перемогу у обласному конкурсі «ProfessionsStory» у двох номінаціях: «Кращий твір-роздум» та «Кращий ролик». Дівчина також отримала Сертифікат, який засвідчує, що Крістіна має можливість провести «День із професіоналом» у редакції газети «Вінниччина».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора