Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький взяв участь у святі Останнього дзвоника в Писарівському ЗЗСО І-ІІ ст.

Дата: 04.06.2021 13:30
Кількість переглядів: 899

Сьогодні, 04 червня 2021 року, пролунав останній дзвінок  і в   Писарівському ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО Шаргородської міської  ради. 

Свято Останнього дзвоника – це хвилюючий момент для кожного, а особливо для випускників, які в останній раз переступають поріг рідної школи, де провели роки життя, дорослішаючи та здобуваючи знання. На шкільному подвір’ї сьогодні знову зібралися разом школярі, їх вчителі та батьки. 

На свято Останнього дзвоника в селі Писарівка завітав міський голова  Володимир Барецький.
Звертаючись до педагогічного колективу, учнів та їхніх батьків  Володимир Іванович привітав усіх зі святом, відзначив натхненну щоденну роботу вчителів та побажав учням гарно й змістовно відпочити влітку, а випускникам – здійснення всіх мрій.
У настановах цьогорічним випускникам  директор Писарівського навчального закладу Алла Бромірська висловила сподівання, що багаж знань та вмінь, здобутих за роки навчання в школі, дозволить вступити до омріяних навчальних закладів, і заодно закликала підростаюче покоління повертатися до рідного краю.
На адресу випускників лунали щирі побажання успіхів на життєвому шляху від першої вчительки Галини Дрозди,  батьків та учнів школи.

Під час святкового заходу кращим школярам були вручені грамоти за досягнуті успіхи у навчанні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора