Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Боротьба з бур’янами – це справа кожного

Дата: 07.06.2021 13:31
Кількість переглядів: 323

     Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності  вкотре наголошує, що відповідно до «Правил благоустрою м. Шаргорода і сільських населених пунктів Шаргородської міської ради» затверджених  рішенням шостої сесії восьмого скликання міської ради № 56  від 16.02.2021 року, а саме пункту 9.12.5, на приватних садибах і прилеглих ділянках – їх власники або користувачі зобов’язані  проводити обкошування трави та бур’янів.

     Порушення даних правил тягне за собою адміністративне  покарання, передбачене  статею  152  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

      Нагадуємо, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 Управління містобудування, архітектури,

 житлово-комунального господарства,

екології та комунальної власності  міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора