Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 07.06.2021 14:48
Кількість переглядів: 418

Сьогоднішню оперативну нараду, яку провів міський голова Володимир Барецький було розпочато з питання щодо необхід6ності продовження проведення серед населення громади інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо формування ставок податків та зборів до бюджету міської ради.

Як зазначив Володимир Іванович, з початку 2021 року на соціально-економічний розвиток Шаргородської територіальної громади понадпланово вкладено більше 8 млн. грн.. Переважна частина цих коштів використана на виготовлення проектно-кошторисних  документацій для реконструкції приміщення ЦНАПу, зони відпочинку для населення та ін. Крім того ці  фінанси  використано (в зв’язку з реорганізацією усіх установ) на виготовлення нових печаток, електронних ключів, різного виду документації, а також на виплату заробітної плати колишнім керівникам органів місцевого самоврядування протягом  останніх 6 місяців.

«В Шаргородській територіальній громаді є чимало проблемних питань, які потребують оперативного рішення. В селі Носиківка люди чекають на вирішення проблеми з водою, в Плебанівській школі вкрай необхідне переобладнання котельні, на стадіоні «Колос» потрібно встановити водяну мережу і обладнати душову кімнату. На все це та інше потрібні чималі кошти. Тому питання доходів в громаді постає досить гостро» - констатував Володимир Іванович.

Далі міський голова надав доручення щодо розробки проектно-кошторисної документації:

- головному лікарю КНП «Шаргородська міська лікарня» Віталію Чорному - на утеплення приміщення лікарні,

- начальнику управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності Миколі Ліщині – на утеплення приміщення Шаргородського дитячого садка №1 та реконструкцію Слободо-Шаргородського дитячого садка.

Підсумовуючи оперативну нараду, міський голова Володимир Барецький наголосив: «Якщо ми хочемо щоб Шаргородська територіальна громада  рухалася вперед – потрібно діяти!».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора