Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Лозівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради

Дата: 09.06.2021 13:22
Кількість переглядів: 520

У Шаргородській територіальній громаді 9 червня 2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Лозівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради.

Як раніше повідомлялось, на конкурс подав документи та був допущений до участі в конкурсі один кандидат  - Сиворінський Анатолій Олексійович

Конкурс відбувся у три етапи:

  • І етап – письмова перевірка знань Законів «Про освіту» та «Повну загальну середню освіту, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова Українська школа» на період до 2029 року.
  • ІІ етап – перевірка професійних компетенцій, що відбулася шляхом вирішення ситуативного завдання.
  • ІІІ етап – публічна та відкрита презентація державною мовою Концепції розвитку ЗЗСО та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації. 

За результатами трьох етапів випробування комісія вирішила рекомендувати міському голові визнати переможцем конкурсу та призначити на посаду директора Лозівського закладу загальної середньої освіти  I-III ступенів Сиворінського Анатолія Олексійовича та укласти із ним контракт.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора