Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар-практикум з працівниками клубних та бібліотечних закладів Шаргородської територіальної громади

Дата: 10.06.2021 13:43
Кількість переглядів: 1309

Згідно планів роботи Шаргородського Центру культури   і  дозвілля та відділу культури і туризму Шаргородської міської ради 10 червня 2021 року   в приміщені   Шаргородського Центру культури   і  дозвілля  проведено  семінар-практикум з працівниками клубних та бібліотечних закладів територіальної громади

Семінар  відкрив  директор центру Роман Підпалюк,  який  обговорив проблемні питання життєдіяльності клубних закладів , розглянув питання стосовно оплати праці, упорядкування розпорядків роботи  структурних підрозділів центру, організацію та проведення заходів і висвітлення їх на сайті міської ради.

На семінар були запрошені міський голова Володимир Барецький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Людмила Петелько.   

Міський голова Володимир Барецький у своєму виступі  наголосив, що влада буде робити все можливе, щоб  створити необхідні умови для розвитку культури в територіальній  громаді, подякував за  працю і нагородив працівників культури Шаргородської громади почесними грамотами за участь у проведенні  акції-маршруту пам’яті «Слідами Перемоги» в населених пунктах, що увійшли до Шаргородської територіальної громади з нагоди  відзначення  Дня  пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.                  

В семінарі взяла участь  провідний методист обласного центру народної творчості із збереження нематеріальної культурної спадщини   Марія   Моторна,  яка розповіла про  роботу з питань охорони і збереження нематеріальної культурної спадщини Вінниччини. Підготувала та показала презентацію з елементів НКС обласного реєстру «Пісенна традиція  с. Гибалівка» .

В ході семінару виступили: директор музею Оксана Вихристюк, керівник художній центру Інна Садова,  які роздали методичні матеріали, поради до проведення 29 –го обласного  фестивалю  національних   культур «Всі ми діти твої, Україно!»

Спеціаліст 1 категорії відділу культури і туризму міської ради Іванна Фурман надала інформацію про  заплановані  культурно - масові заходи по населених пунктах  Шаргородської територіальної громади  на 2021-2022 роки .

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора