Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась позачергова одинадцята сесія міської ради 8 скликання

Дата: 14.06.2021 11:43
Кількість переглядів: 442

Сьогодні, 14 червня 2021 року, відбулась позачергова 11 сесія міської ради 8 скликання. Засідання провів міський голова Володимир Барецький.

На сесії були присутні 19 депутатів міської ради із 26-ти.

На порядок денний було винесено одне питання: «Про погодження проектів землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів м. Шаргород та с. Поляна  на території Шаргородської міської ради».

Відкривши засідання, міський голова Володимир Барецький зазначив: «В Шаргородській територіальній громаді роботу щодо встановлення меж населених пунктів розпочато лише у Шаргороді, Руданському та Івашківцях. Це визначальний документ для громади, як для людини - паспорт. Без нього фахівці не можуть приступити до проведення нормативної грошової оцінки землі, а відтак громада уповільнить свій поступ вперед».  

Далі депутатів інформував начальник відділу земельних ресурсів міської ради  Валерій Голоднюк, який зазначив: «Ми вже маємо проект встановлення меж населених пунктів, який підлягає погодженню на сесії міської ради з послідуючим погодженням Жмеринською райдержадміністрацією та районною радою. Далі проведення нормативної грошової оцінки земель, офіційне оприлюднення та застосування її з 1 січня 2022 року».

Розглянувши питання порядку денного, яке попередньо було обговорено на засіданні постійної комісії, депутати прийняли відповідне рішення.

Усі бажаючі мали можливість подивитись транслювання сесії в онлайн режимі.  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора