Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗНО з географії – останнє тестування в основній сесії

Дата: 15.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 376

Сьогодні для 31 учасника географія стане завершальним тестуванням в основній сесії ЗНО. 

Вхід до пунктів проведення ЗНО було дозволено лише за наявності таких документів: оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті; запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Сертифікаційна робота з географії містить 54 завдання. Тест, зокрема, складається із таких завдань: з вибором однієї правильної відповіді (36 завдань); на встановлення відповідності, тобто "логічні пари" (6 завдань); відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань); з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів (6 завдань).

Вказані завдання потрібно було виконати впродовж 150 хвилин. За всі правильно зроблені завдання учасник ЗНО може набрати 90 балів.

Результат цього тестування буде зараховано, як результат державної підсумкової атестації для учнів (слухачів, студентів) закладів освіти, які у 2021 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, й буде використано під час прийому до закладів вищої освіти.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії буде оголошено до 30 червня.

КУ «Центр професійного розвитку

педагогічних працівників» міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора