Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майстер-клас з виготовлення корзин з пакувальної стрічки

Дата: 15.06.2021 15:35
Кількість переглядів: 434

15 червня 2021 року відбулась чергова зустріч громадян поважного віку,   членів клубу активного довголіття «Калинове намисто».

Зустріч проведена за участю директора комунальної  установи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради Людмили Каспрук, директора комунальної організації «Шаргородський музей образотворчого мистецтва» Шаргородської міської ради Оксани Вихристюк, зберігача фондів музею Юлії Михалко, працівників КУ Територіального центру та громадян поважного віку,  членів клубу активного довголіття «Калинове намисто».

Майстринею з плетіння корзин з пакувальної стрічки Садовою Галиною Григорівною, яка є жителькою с. Лозова, Шаргородської територіальної громади,  для усіх учасників заходу було проведено майстер-клас з виготовлення корзин з пакувальної стрічки.

Галина Григорівна розповіла та продемонструвала присутнім техніку плетіння корзинок та різні візерунки і методи декору корзин.

Було приємно спостерігати за обличчями людей, на яких відображалася зацікавленість та бажання в подальшому займатися саме цим видом народної творчості. 

Захід сподобався, як учасникам клубу активного довголіття «Калинове намисто», так і запрошеним гостям. 

Гармонійну атмосферу, яку відчули учасники майстер-класу та практичні навики з виготовлення корзин, громадяни поважного віку зможуть використовувати в побуті.

Саме ось такі зустрічі не лише згуртовують людей похилого віку, але й наповнюють їх життя яскравими та незабутніми емоціями.

КУ територіального центру соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора