Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький ознайомився з роботою закладів соціальної сфери села Плебанівки

Дата: 16.06.2021 15:29
Кількість переглядів: 1554

 «До опалювального сезону підготовку розпочинаємо вже зараз. Серед проблемних питань – котельня Плебанівської школи. Опалювальний пункт розташований  у підвалі навчального закладу, що не відповідає нормам чинного законодавства. Котельня має бути виведена в окремо побудоване приміщення. Вона має бути енергоефективною, відповідати сучасності та ін.» - зазначив міський голова Володимир Барецький, розпочавши свою роботу з огляду місцевої школи в селі Плебанівка.

Далі міський голова оглянув Плебанівський заклад дошкільної освіти. Тут потребують ремонту водостоки та окремі стіни будівлі. Необхідно також подбати про знесення аварійної водонапірної башти, розміщеної на території дошкільного закладу.  

В Плебанівській лікарській амбулаторії «кипить» робота – за кошти місцевих підприємців та місцевого бюджету здійснюється ремонт. Як зазначив Володимир Іванович: «Працюємо з метою покращення якості надання медичних послуг населенню села та забезпечення сімейним лікарем».

«Заклади соціальної сфери майже у всіх населених пунктах Шаргородської громади потребують покращення матеріально-технічної бази, забезпечення інтернетом та ін.. Проблемні питання сіл я знаю. Роботи вистачає, а відтак будемо працювати, рухатися вперед!  Приємно, що ми маємо порозуміння з представниками бізнесу, які  повсякчас долучаються  до вирішення проблемних питань населених пунктів. Впевнений – разом ми досягнемо кращих результатів!» - констатував міський голова, підводячи підсумки роботи у  Плебанівці.

В сьогоднішній зустрічі в селі Плебанівка взяли участь місцеві представники бізнесу. Було домовлено про об’єднання зусиль меценатів та влади задля забезпечення сталого розвитку інфраструктури населеного пункту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора