Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада освітян

Дата: 16.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 498

15 червня 2021 року в залі засідань Шаргородської міської ради під керівництвом  начальника відділу освіти  і спорту  Шаргородської міської ради Володимира Кутніка, відбулась   планова нарада для керівників закладів освіти спільно з головами профспілкових комітетів за участю міського голови Володимира Барецького, його заступника Людмили Петелько та радника міського голови Миколи Слободянюка. Також у нараді взяли участь працівники Центру фінансово-господарського обслуговування закладів освіти, Центру професійного розвитку педагогічних працівників та комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

У рамках  наради було розглянуто питання:

  • Про завдання відділу освіти і спорту Шаргородської міської ради, закладів освіти з питань підготовки закладів до нового навчального року та опалювального сезону;
  • Про організацію виконання Програми розвитку освіти Шаргородської територіальної громади на 2021-2025 роки в частині здійснення оптимізації освітньої мережі;
  • Про проведення у 2021 році виставки-презентації досягнень педагогічних колективів з теми: «Цифровий супровід освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в умовах дистанційного та змішаного навчання»;
  • Про проведення тематичного інвенту для учителів початкових класів на тему «НУШ : підсумки трьох років впровадження» у серпні 2021 року;
  • Про проведення конкурсу дидактичних посібників вихователів та творчих робіт дітей щодо організації роботи з безпеки життєдіяльності у ЗДО.

Міський голова Володимир Барецький, у своєму виступі наголосив, що літня пора – пора відпусток для працівників освітньої галузі і, саме зараз, гостро постає питання відпускних та оздоровчих виплат. Потрібно докласти максимум зусиль та  вчасно виплатити заробітну плату та  матеріальну допомогу на оздоровлення педагогічним працівникам та молодшому обслуговуючому персоналу.

Під час наради обговорено ряд важливих, актуальних, робочих питань освітньої галузі.  Начальником відділу освіти Кутніком В.О. визначено завдання відділу освіти щодо підготовки до нового навчального року та опалювального сезону.

Валентина Анатоліївна - директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» наголосила про проведення в серпні місяці тематичного педагогічного інвенту «НУШ: підсумки трьох років впровадження, завдання на четвертий» в очній формі при умові відсутності карантинних обмежень, або ж навпаки - у віртуальному онлайн просторі.

За результатами наради керівники закладів отримали ряд доручень та завдань щодо подальшої роботи.

Переможців конкурсу  дидактичних посібників вихователів та творчих робіт дітей щодо організації роботи з безпеки життєдіяльності ЗДО було нагородження дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Відділ освіти і спорту міської ради 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора