Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі усіх населених пунктів Шаргородської територіальної громади матимуть змогу здійснювати податкові та інші платежі на місцях

Дата: 16.06.2021 15:17
Кількість переглядів: 2683

15 червня 2021 року відбулась зустріч міського голови Володимира Барецького з представниками власників мережі платіжних терміналів, що розміщені на території Шаргородської територіальної громади.

Під час зустрічі міського голову було поінформовано, що платіжні термінали вже є майже в усіх населених пунктах громади. Найближчими днями ці автоматизовані апарати буде встановлено ще в Козлівці, Пасинках, Писарівці, Конатківцях.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості, що до системи платіжних терміналів, за допомогою яких проводиться  оплата за різноманітні послуги, будуть внесені реквізити для здійснення ще й місцевих платежів (податків до бюджету міської ради, оплати нотаріальних дій та ін.), що дасть змогу  жителям Шаргородської територіальної громади здійснювати електронні   платежі на місцях, миттєво, ще й з мінімальною комісією.

 

Цього ж дня, за дорученням міського голови, відбулась нарада-семінар з адміністраторами віддалених робочих місць відділу ЦНАП, в якій взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради  Ігор Кушнір, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Майданюк, представники банківських установ та мережі платіжних терміналів.

В ході наради-семінару адміністратори ознайомилися з методикою здійснення електронних платежів за допомогою платіжних терміналів та банківських установ. Навики, здобуті під час наради-семінару, адміністратори використовуватиму в своїй роботі з метою допомоги жителям громади при здійсненні різноманітних платежів (особливо платежів до бюджету міської ради, оплати нотаріальних послуг та ін..)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора