Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Володимир Барецький: «Там, де люди хочуть розвиватись і роблять для цього реальні кроки, міська влада завжди піде на зустріч»

Дата: 18.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 1292

17 червня, завершуючи свій робочий день, міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями села Слобода-Шаргородська.

Як уже повідомлялось раніше, в даному населеному пункті налагоджено роботу місцевого водогону, який постачає питну воду до 35-ти дворів села.

Зустріч з жителями села викликана тим, що до вже існуючої лінії водопостачання мають бажання підключитись ще біля 20-30 власників домогосподарств та виділити на ці цілі певні кошти. Планують прийняти участь у фінансуванні даного  проекту і місцеві меценати.

Як зазначив міський голова: «Будувати систему водозабезпечення села справа нелегка. Проте там, де люди хочуть розвиватись і роблять для цього реальні кроки, міська влада завжди піде на зустріч, підставить своє плече і прийме  дольову участь».    

Після формування остаточного списку домоволодінь, які підключатимуть до розширеної мережі місцевого водогону,  буде проведено відповідні розрахунки та розроблено поетапний план заходів щодо фактичного виконання робіт, щоб якомога швидше приступити до будівництва самого  водопроводу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора