Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали медичних працівників із професійним святом

Дата: 18.06.2021 18:00
Кількість переглядів: 510

Щороку у третю неділю червня місяця відзначається День медичного працівника.

На Шаргородщині урочистості з цієї нагоди відбулись сьогодні у святковій залі Центру культури і дозвілля.

«Це свято усіх, без чиєї щоденної копіткої праці не функціонувала б медична галузь Шаргородщини.

Важка місія медиків була і залишається однією з найважливіших. Особливо це стало відчутно останнім часом, в період пандемії.

Навіть в непростих сьогоднішніх умовах Ви працюєте, не збавляючи обертів. Кожен з Вас своєю невтомною працею, добротою, професіоналізмом та досвідом допомагає людям зберегти здоров’я, а часто й життя.

Шановні медики громади! Я щиро вдячний Вам за невтомну працю. Дякую Вашим сім’ям за розуміння і підтримку, адже досить часто їм доводиться поступатись спільними вихідними чи сімейними вечорами заради пацієнта, який потребує негайної допомоги. 

Бажаю Вам здоров’я, щастя та довголіття». – зазначив міський голова Володимир Барецький, вітаючи медичних працівників зі святом.

Аби привітати медиків до Шаргородської територіальної громади сьогодні завітали керівники району: голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей та голова Жмеринської райдержадміністрації Інна Цимбал, які вручили медикам Почесні Грамоти обласного та районного рівнів.

Медичні працівники сьогодні також приймали вітання від колег та народного депутата України Лариси Білозір.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у вдосконалення медичного обслуговування населення громади  17 медичних працівниками нагороджено Грамотами і Подяками Шаргородської міської ради та грошовими подарунками.

Музичними композиціями святковий настрій  усім присутнім створювали танцювальні колективи, вокалісти та аматори народного мистецтва Шаргородської територіальної громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора