Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо юних шаргородців з перемогою у фінальних змаганнях з футболу «Золотий колосок»

Дата: 23.06.2021 09:20
Кількість переглядів: 498

22 червня 2021 року в м. Шаргород відбулись фінальні змагання Першості Вінницької територіальної  організації  ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колосок» серед   юнаків 2011-2012 років народження, присвячені 30-й річниці незалежності України.

Учасники змагань: Вороновицька, Літинська,  Крижопільська селищні територіальні громади;  Липовецька, Могилів-Подільська та Шаргородська міські територіальні громади, Махнівська та Піщанська сільські територіальні громади.

За підсумками змагань, головний спортивний  трофей Першості виборола юнацька команда Шаргородської громади, яка хоч і програвала у ході поєдинку піщанським футболістам та все ж таки, в результаті запеклої боротьби,  здобула перемогу з рахунком 3:1.

Тож, ПЕРШЕ місце здобула Шаргородська громада, ДРУГЕ – Піщанська, ТРЕТЄ - Могилів-Подільська громада.

Четверту сходинку посіла Крижопільська громада, 5-6 місця - Літинська та Махнівська громади, 7-8 - Вороновицька та Липовецька громади.

Юні футболісти Шаргородської громади здобули право представляти Вінниччину на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 13-17 липня 2021р. у м. Скадовськ Херсонської області.

З вітальним словом до учасників змагань звернулись заступник міського голови Артем Соляник, заступники голови Вінницької територіальної  організації  ВФСТ «Колос» Микола Радіонов та Валерій Швець, начальник відділу освіти та спорту міської ради Володимир Кутнік.

Команді-переможцю та призерам були вручені Кубки, медалі та грамоти Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос».

Представники Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» висловити  слова подяки за плідну співпрацю і сприяння у проведенні обласних фінальних змагань керівництву міської ради, представникам спортивної спільноти Шаргородщини та всім причетним до організації такого чудового спортивного дійства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора