Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодіжна рада при Шаргородському міському голові в дії

Дата: 24.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 373

23 червня 2021 року представники молодіжної ради при Шаргородському міському голові на чолі із радником міського голови з питань молодіжної політики Владиславом Драчуком перебували у м.Вінниця, де насамперед зустрілись з головою Вінницької обласної Ради Вячеславом Соколовим.

День був насичений та надзвичайно цікавий.

Поспілкувавшись з головою Вінницької обласної Ради учасники зустрічі почули інформацію про історію старовинної будівлі Облради, дізнались як працюють депутати, як приймаються рішення для області, протестували систему Рада-В.

Далі зазирнули  в Ситуаційний центр м. Вінниця та Муніципальну Варту Вінницької міської ради, де змогли побачити обласний центр, як кажуть, по той бік екрану, пограли в класичну Мафію, поспілкувались з наймолодшим депутатом Вінницької міської ради Олександром Мельником  про «Причинно-наслідкові зв’язки в діях» та з одним з наймолодших старостою Владиславом Кривешко про «Мультизадачність».

Також молодіжна рада завершила онлайн-курс по саморозвитку «Shargorod Pro Youth» із врученням сертифікатів та пам’ятних сувенірів від МЦ Квадрат,  долучились до Тижня молоді #вКВАДРАТі та почули тренінги «Фінансова  грамотність», «Мистецтво комунікації» та «Діпйфейки/Фотофейки».

Голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій Облраді Ірина Лозова подякувала усім, хто долучився до організації виїзного заходу,  Шаргородському міському голові Володимиру Барецькому, раднику Шаргородського міського голови з питань молодіжної політики Владиславу Драчуку, голові обласної Ради Вячеславу Соколову та Вінницькому міському голові Сергію Моргунову, спікерам, команді МЦ «Квадрат», а також молодіжній раді при Шаргородському міському голові за ініціативність та бажання розвиватись.

Дана зустріч – це гарний приклад комунікації з талановитою, перспективною та дієвою молоддю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора