Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовку до нового опалювального періоду розпочато

Дата: 30.06.2021 10:46
Кількість переглядів: 416

29 червня 2021 р. відбулось перше засідання міського оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери громади  до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

На засідання виносилося питання  стану готовності  об’єктів теплового, водопровідно-каналізаційного господарств, житлового фонду, соціальної сфери та дорожньо-мостового господарства району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

Відкрив засідання керівник штабу, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник, який наголосив на необхідності виконання   розпорядження голови облдержадміністрації від   27 05.2021р. № 458 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2021-2022 років», та ознайомив   присутніх з порядком  проходження засідання міського штабу.

Про стан готовності до осінньо-зимового періоду 2021-2022 р.р. прозвітували: Володимир Кутнік - начальник відділу освіти і спорту Шаргородської міської ради, Тетяна Янчурська - начальник відділу культури і туризму міської ради,  В’ячеслав Ліщина - заступник головного лікаря КНП «Шаргородська міська лікарня» з технічних питань, Віктор Кормош - головний лікар комунального некомерційного підприємства «Шаргородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Підвів підсумки  засідання міського оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в опалювальний період 2021-2022 років заступник керівника штабу, начальник управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради Микола Ліщина, який наголосив про необхідність оперативного усунення наявних недоліків у роботі та доопрацювання проблемних питань для вчасного початку та належного проходження роботи усіх закладів в умовах осінньо-зимового періоду 2021-2022 р.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора