Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Барецький взяв участь у семінарі-практикумі

Дата: 30.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 1197

Сьогодні, 30 червня 2021 року, в місті Вінниця відбувся семінар-практикум для міських, селищних, сільських голів та голів районних рад на тему: «Корисні ініціативи та кращі практики для голів місцевих рад, спрямовані на розвиток територіальних громад». Семінар організовано Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування.

Шаргородщину на даному заході представляв міський голова Володимир Барецький.

Відкривши семінар, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий привітав учасників з початком роботи. Також він висловив гордість за ще одну перемогу збірної України на чемпіонаті з футболу Євро-2020 та її вихід до чвертьфіналу. 

Присутні на зібранні заслухали підсумки діяльності Секретаріату Асоціації за перше півріччя 2021 року. З доповіддю виступив Віктор Вікалюк - керівник Секретаріату обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.

Під час зустрічі голів рад правління Асоціації прийняло рішення про утворення Клубу голів районних рад та Клубу голів рад Вінниччини, і, відповідно, проведення установчих зборів.

Далі спікери семінару-практикуму говорили про можливість спільного фінансування рад і громад для реалізації проектів соціального, комунального та іншого спрямування.

Обговорювали також питання щодо правового врегулювання ринку землі в Україні, про пов’язані з цим проблеми та перспективи.

Керівники територіальних громад та районів ділились досвідом щодо  залучення інвестиційних, благодійних та спонсорських коштів з метою всебічного розвитку громад.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора