Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась оперативна нарада

Дата: 05.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 508

Сьогодні, 05 липня 2021 року, міський голова Володимир Барецький провів оперативну нараду з  керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради.

- 7 липня відбудеться сесія міської ради, до порядку денного якої включено питання щодо встановлення ставок податків та зборів до бюджету міської ради. Питання непросте, проте надзвичайно важливе. Адже в медичній, культурній, соціальній сферах громади є багато проблемних питань, які ми маємо оперативно та якісно вирішувати. А без надходжень до бюджету в повному обсязі, це зробити неможливо. – зазначив Володимир Іванович, розпочавши нараду.

Головний лікар КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Кормош поінформував, що наразі медичними працівниками щеплювальних бригад  вакциновано 1786 жителів Шаргородської територіальної громади. Вакцинація продовжується, але малими темпами. В зв’язку з цим, міський голова наголосив на посиленні інформаційної кампанії серед населення громади щодо переваг вакцинації та необхідності її проведення.

На нараді також обговорювались питання щодо проведення ремонту доріг, оптимізації штатної чисельності працівників в установах міської ради та ін.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора