Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моніторинг якості надання соціальних послуг підопічним відділення соціальної допомоги вдома по с. Копистирин Шаргородської міської територіальної громади

Дата: 08.07.2021 11:33
Кількість переглядів: 364

07 липня 2021 року директором та соціальними працівниками КУ Територіального центру було відвідано домогосподарства та проведено моніторинг якості надання соціальних послуг підопічним КУ Територіального центру, які надаються  соціальним робітником відділення соціальної допомоги вдома  по с. Копистирин Байваровською Тамарою Іванівною.

На обслуговуванні у  Байваровської Т.І. знаходиться  11 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

В ході обстеження було повторно проведено оцінювання потреб сім’ї/особи у наданні соціальних послуг та встановлено,  що всі підопічні задоволені роботою соціального робітника, послуги надаються вчасно та якісно. Підопічні забезпечені  водою, паливом, продуктами харчування та ліками.

Соціальні послуги надаються  відповідно до Державного стандарту догляду вдома. Відвідування  здійснюються згідно встановленого графіку.        

В ході перевірки підопічні гарно відзивалися про роботу Тамари Іванівни, адже посмішки на їх обличчях та теплі слова подяки є найкращим відгуком про її працю.

КУ Територіальний центр соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора