Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 08.07.2021 16:03
Кількість переглядів: 522

8 липня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглянуто дев'ять питань. Усі питання попередньо були детально опрацьовані  працівниками відділу у справах дітей виконачого комітету Шаргродської міської ради.

Розглядалися питання  про виконання батьком своїх обов’язків; про зміну прізвища малолітньої дитини; про надання громадянам дозволу органу опіки на вчинення правочину щодо нерухомого майна; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; про стан утримання та виховання дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу, прийомній сім’ї та в сім’ях опікунів; про стан утримання та виховання дітей, які виховуються в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах.

На засіданні було заслухано заявників, з 8 питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей згідно чинного законодавства та 1 питання було перенесено на наступне засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Відділ у справах дітей міської ради

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора