Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрито офіс поліцейського офіцера громади

Дата: 09.07.2021 14:37
Кількість переглядів: 1232

Сьогодні, 09 липня 2021 року в Шаргородській територіальній громаді, в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади», урочисто відкрито поліцейську станцію відділення поліції №2 Жмеринського районного відділу поліції ГУ Національної поліції України у Вінницькій області. Офіс поліцейського громади знаходиться в селі Слобода-Шаргородська.

Вітаючи з цією подією присутніх жителів громади, міський голова Володимир Барецький зазначив: «У щоденній своїй роботі ми прагнемо працювати над вирішенням проблем у громаді та оперативно реагувати на  виклики, які постають перед нами. Серед них – вирішення безпекових проблем жителів громади.

Сьогодні свою роботу розпочинає поліцейський офіцер громади, аби кожна людина, навіть  у найвіддаленішому селі, почувалася у безпеці. І саме в цьому аспекті він стане повноцінним помічником голові та депутатам територіальної громади. Саме він досконало володітиме усією необхідною інформацією, долучатиметься до вирішення відповідних проблем та нестиме відповідальність за безпеку у ввірених йому населених пунктах.

Тож в добрий час, на благо громади!».

Привітали громаду із важливою подією і почесні гості: народний депутат України Ірина Борзова, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов,  начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей, голова Жмеринської райдержадміністрації  Інна Цимбал. У своїй виступах вони констатували, що робота офіцера громади є одночасно почесною та надзвичайно відповідальною, подякували всім, хто сприяв у відкритті поліцейської станції.

Подяками Головного управління Національної поліції у Вінницькій області  було відзначено міського голову Володимира Барецького, меценатів та виконавців будівельних робіт.

Розпочинаючи сьогодні свою роботу, поліцейський офіцер  Володимир Таран подякував за наданий аванс довіри, зазначив, що робитиме все можливе, аби громадяни відчували себе у безпеці та покладалися на нього у вирішенні складних питань.

Після урочистого відкриття, приміщення офісу поліцейського громади освячено священослужителями. Усі присутні мали можливість оглянути службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора