Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вебінар для безробітних на тему: «Мистецтво вирощування троянд»

Дата: 15.07.2021 13:41
Кількість переглядів: 371

Переконливим фактом є те, що троянди одні з найпопулярніших рослин у світі. Їх почали вирощувати близько двох з половиною тисяч років тому і з того часу вони широко розповсюдились по всьому світі. Сьогодні троянди є одним з символів кохання і тому вона визнана безперечною «королевою саду».

Саме тому актуальним і доречним було проведення вебінару для безробітних на тему: «Мистецтво вирощування троянд», який відбувся 13 липня  2021 року за участі викладачів державного навчального закладу «Полтавський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» в Шаргородській районній філії Вінницького обласного центру зайнятості. Метою даного онлайн-заходу було ознайомлення безробітних з технологією та процесом вирощування троянд, а  також   отримання  відповідей на різноманітні запитання, що пов’язані із дуже специфічним доглядом за ними.

Десять присутніх осіб отримали компетентну, достовірну інформацію та знання для застосування в повсякденному житті, а при бажанні зможуть відкрити власну справу з вирощування троянд за сприянням Державної служби зайнятості. 

Шаргородська районна філія 

Вінницького обласного центру зайнятості

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора