Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання молодіжної ради при міському голові

Дата: 21.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 852

Продовжуючи свою активну діяльність сьогодні, 21 липня 2021 року, молодіжна рада при міському голові провела чергове засідання.

В результаті розгляду першого питання порядку денного молодіжна рада, розробивши  програму молодіжної політики Шаргородської  територіальної громади на 2021-2025 роки «Молодь Шаргородщини», звернулась до міського голови та депутатського корпусу з проханням затвердити відповідний проект рішення на сесії міської ради. Метою даної Програми є створення належних умов для самореалізації та всебічного творчого розвитку кожної молодої людини, реалізації інноваційного потенціалу молоді у всіх сферах суспільного життя, формування її  громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, активного залучення до суспільного життя громади.

Молодіжна рада також звернулась до міського голови Володимира Барецького із проханням надати їй у користування кінозал Шаргородського кінотеатру. Як зазначила голова молодіжної ради Анна Колеснік: «На жаль, дедалі частіше мають місце випадки хуліганства, малолітнього пияцтва та  інші жахливі речі, які руйнують нашу молодь. Молодіжна рада працює над тим, щоб змінити цю ситуацію, позитивно вплинути на молодь та максимально залучати її до розвитку та становлення особистості. З цією метою молодіжна рада звертається до керівника громади з проханням створення належного молодіжного простору, яким може стати приміщення кінотеатру».

На сьогоднішньому засіданні члени молодіжної ради також прийняли рішення щодо подання представників молодіжної спільноти на нагородження відзнаками місцевого рівня з нагоди 30-ої річниці Незалежності України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора