Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині активізовується вакцинальна кампанія

Дата: 22.07.2021 14:30
Кількість переглядів: 612

«На жаль, в Шаргородській громаді знову є  випадки захворювання населення на коронавірусну інфекцію. Є всі підстави вважати, що наближається наступна хвиля захворювання людей на цю недугу. Аби вберегти весь світ вакцинується, адже це єдиний захист.  Звичайно, наявність в організмі людини антитіл, які виробляються в результаті вакцинації не дає гарантій, що людина не захворіє, проте є всі шанси перенести цю вірусну інфекцію набагато легше.

Наша держава забезпечила лікарні необхідною кількістю вакцини і  підійшла до цього питання досить демократично. Рішення «вакцинуватись чи ні» приймати кожному індивідуально.

Я закликаю всіх і кожного – вакцинуйтесь. Подбайте про своє здоров’я та про здоров’я своїх рідних. Наголошую, що на території громади пункти вакцинації працюють в штатному режимі» - зазначив міський голова Володимир Барецький під час сьогоднішньої наради, яка відбулась в залі засідань міської ради.

В нараді взяли участь керівники та працівники виконавчих органів міської ради, медичні працівники ФАПів та Шаргородського центру первинної медико-санітарної допомоги.

До усіх присутніх звернулась заступник головного лікаря КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталя Незгода, яка  підкреслила, що єдиним захистом від захворювання на COVID-19 на сьогоднішній день є вакцинація. В медичних закладах громади у  наявності є вакцини Pfizer та CoronaVac. Мобільні вакцинальні бригади готові виїжджати в населені пункти та вакцинувати усіх бажаючих. Єдиною умовою для виїзду медиків є одночасна наявність більше 10 бажаючих отримати щеплення».

Усіх, хто дбає про своє здоров’я приєднатися до вакцинальної кампанії запросила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько. Вона також наголосила, що інформацію про пункти вакцинації можна отримати на інтернет сторінках міської ради за посиланням: https://shargorod-miskrada.gov.ua/news/1626875272/

В ході наради усі бажаючі мали можливість поставити питання  медичним працівникам та отримали на них вичерпні відповіді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора