Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27-29 серпня у Тульчині відбудеться IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021

Дата: 22.07.2021 16:33
Кількість переглядів: 619

Фестиваль був започаткований  у 2017 році з метою привернути увагу до унікальної історичної пам’ятки національного значення – Тульчинського Палацу Потоцьких та долучити вінничан до високого оперного мистецтва.

За три роки міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN відвідали понад 135 тисяч глядачів, а участь взяли понад 1780 солістів та музикантів з усього світу.

Щороку на OPERAFEST TULCHYN у дивовижній атмосфері просто неба глядачі насолоджувалися ексклюзивними прем’єрами за участю всесвітньовідомих артистів – від зірок Бродвею і Disney Entertainment до провідних солістів Польської Королівської, Віденської, Берлінської опери та інших найпрестижніших оперних театрів світу.

Фестиваль подарує кожному унікальну нагоду насолодитися красою найкращих опер, сучасних мюзиклів, дивовижних балетів та грандіозних постановок у виконанні найкращих зірок опери, а також отримати масу незабутніх вражень та емоцій.

OPERAFEST TULCHYN відбудеться за підтримки народних депутатів України Лариси Білозір та Миколи Кучера, як постійних амбасадорів фестивалю.

Фестиваль реалізовується в рамках проєкту Українського культурного фонду, генеральним спонсором є Благодійний фонд «МХП - громаді», що виступає від імені компанії ПрАТ «МХП», яка щороку є головним спонсором OPERAFEST TULCHYN.

Головний організатор фестивалю – Громадська організація «Інститут культурної політики», співорганізатор – Тульчинська міська територіальна громада, партнери фестивалю – Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна Рада.

Відвідати фестиваль також зможе кожен!

 

Програма фестивалю:

27 серпня (п’ятниця)

19:00 – Відкриття фестивалю. Комічна опера на дві дії “VIVA LA MAMMA” (Нехай живе мама!), або театральні порядки та безлад!” від “Київської Опери”.

22:00 – Сучасний балет “Історії в стилі танго” від “Київської Опери”.

23:30 – Нічна програма. Вогняне шоу “White night” від театру вогню “East fire show”.

28 серпня (субота)

16:00 – Музично-фантастична подорож “Аліса в країні чудес” від Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. Садовського.

19:00 – Балет на дві дії “Майська ніч” від “Київської опери”.

21:30 – Опера на дві дії “Ярослав Мудрий” від музикантів та солістів Хмельницької обласної філармонії.

00:00 – Нічна програма. Прем’єра фентезі рок-опери у стилі аніме “Орфей та Евредіка Forever”.

29 серпня (неділя)

19:00 – Концерт-прем’єра. Драматичні фрагменти з опер “Bad Boys In Opera” від Галицького академічного камерного Хору, Академічного симфонічного оркестру та Львівської Національної Філармонії.

21:30 – Закриття фестивалю. Концерт “Мюзикл-шоу” від Національної оперети України.

23:00 – Феєрверк.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора