Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько проінспектувала пункти вакцинації від COVID-19

Дата: 23.07.2021 11:41
Кількість переглядів: 523

З  21 липня 2021 року згідно із дорожньою картою? вакцинація доступна для всього населення. Наше спільне, головне завдання- збереження життя і здоров'я жителів громади. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько проінспектувала пункти щеплення та Центр масової вакцинації територіальної громади.

Центр масової вакцинації діє  в міському будинку культури, пункти щеплення - в Шаргородській, Джуринській, Деребчинській АЗПСМ. Адреса, графік роботи та контактні телефони можна прочитати на оголошенні, розміщеному в місцях скупчення людей або дізнатись на офіційному веб-сайті міської ради за посиланням: https://shargorod-miskrada.gov.ua/news/1626875272/

Заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилою Петелько констатовано, що вказані пункти та Центр масової вакцинації працюють в штатному режимі. Вакцинальна кампанія відбувається з дотриманням усіх правил та норм, хоча і з невеликими темпами. За даними ВСП Жмеринського районного відділу ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» зареєстровано спалах COVID-19, a саме, станом на 23 липня 2021 року захворіло 9 осіб. Хворі не мають щеплень проти COVID-19.

Вакцина усіх типів є в достатній кількості у пунктах вакцинації.

Тож закликаємо усіх мешканців Шаргородської територіальної громади з турботою поставитись до свого здоров’я і зробити щеплення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора