Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Білий Олімпійський Прапор замайорів і над Шаргородщиною

Дата: 23.07.2021 15:28
Кількість переглядів: 500

23 липня 2021 року в столиці Японії Токіо стартують ХХХІІ літні Олімпійські ігри. Сьогодні весь світ доєднався до відзначення такої важливої події.

З нагоди відкриття ХХХІІ Олімпійських ігор в рамках Всесвітньої акції «Підняття Олімпійського Прапора», з метою розвитку олімпійського руху і пропаганди здорового способу життя, у Шаргородській територіальній громаді сьогодні відбувся урочистий захід - церемонія підняття Олімпійського Прапора.

Цей захід символізує підтримку Шаргородцями українських спортсменів, які представлятимуть країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх.

Юні представники спортивної спільноти Шаргородської територіальної громади пройшли центральною вулицею міста Шаргород. Вони несли символічний олімпійський вогонь,  а також Прапор України та Олімпійський Прапор.

З вітальними словами до присутніх звернулися секретар Шаргородської міської ради Катерина Кедик та начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік.

Тож сьогодні білий Олімпійський Прапор замайорів і над Шаргородщиною, як символ миру, єднання та підтримки української олімпійської збірної.

Підтримаймо  наших олімпійців, надихаючи їх на нові спортивні подвиги та перемоги. Нехай, завдяки нашим спортсменам,  Гімн України звучатиме на Олімпіаді, символізуючи перемогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора