Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моніторинг якості надання соціальних послуг підопічним відділення соціальної допомоги вдома по с.Перепільчинці Шаргородської міської територіальної громади

Дата: 26.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 348

26 липня 2021 року директором та соціальними працівниками КУ Територіального центру було відвідано домогосподарства та проведено моніторинг якості надання соціальних послуг підопічним КУ Територіального центру, які надаються  соціальним робітником відділення соціальної допомоги вдома  по с. Перепільчинці  Нелею Мельник.

На обслуговуванні у  Мельник Н.Г. знаходиться  11 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю.

В ході обстеження було встановлено, що всі підопічні задоволені роботою соціального робітника, послуги надаються вчасно та якісно. Підопічні забезпечені  водою, паливом, продуктами харчування та ліками.

Соціальні послуги надаються  відповідно до Державного стандарту догляду вдома. Відвідування  здійснюються згідно встановленого графіку.

Підопічні Нелі Григорівни   вдячні за її небайдуже ставлення до кожного з них, адже вона завжди іде їм на зустріч і є великою підтримкою  у вирішенні будь-яких проблем.

Завдяки чуйності, відповідальності, милосердю, турботливому ставленню соціального робітника Мельник Н.Г. її підопічні оточені увагою та піклуванням і в будень,  і в свято. Для них вона є тим промінчиком світла, що допомагає їм триматися на цьому світі.

КУ Територіальний центр соціального обслуговування

 (надання соціальних послуг) Шаргородської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора